Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Schimbare organizațională

Transformarea este noul normal, echipele au nevoie de sprijin ca să se adapteze rapid.

SERVICII PENTRU
ORGANIZAȚII ÎN MIȘCARE

Identificăm blocajele, facilităm schimbarea

Punând omul în centrul schimbării, încurajăm etica, încrederea și echitatea internă

Vocea salariaților

Revoluționezi mediul de lucru, creezi brandul de angajator, implementezi o fuziune? Succesul depinde de contribuția colegilor și de implicarea lor directă în schimbare.

Agenții schimbării

Cheia reușitei unei transformări este în mâna managementului de linie. Sunt bine pregătiți, își asumă schimbarea? Vor ști să obțină și adeziunea celorlalți salariați.

Restructurare

Un proiect sensibil, cu implicații profunde în organizație are nevoie de un climat de încredere, comunicare și transparență. Consultantul HR intervine în parteneriat și complementaritate cu echipa juridică.

Climat, procese și politici

Analiza activității HR constituie fundamentul pentru practici echitabile. Dorești un studiu de climat organizațional, o perspectivă obiectivă asupra politicilor din companie sau te pregătești să integrezi o nouă entitate? Te interesează piața muncii dintr-o regiune și ai nevoie de un studiu investițional?

PRINCIPII DE LUCRU

De ce noi?

Într-o lume axată pe procese și resurse, suma vocilor salariaților aduce valoare adăugată în elaborarea de noi programe și politici. Schimbarea înseamnă adaptare, adaptarea solicită modificarea comportamentelor. O transformare de succes se învață, se planifică, se pregătește, dar nu se impune celorlalți.

IMG_9889
coach-by-board