Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Despre noi

Suntem cei 25 de ani împliniți, suntem ceea ce generații de consultanți ne-au adus și ceea ce clienții noștri ne-au învățat. Privim către viitor cu entuziasm.

TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR

De unde venim?

Istoria noastră începe în 1996, anul în care societatea a fost creată. În peste 25 de ani, evoluția noastră urmează traiectoria dezvoltării companiilor din România și a domeniului resurselor umane.

Modul în care înțelegem consultanța și valoarea noastră adăugată este direct legat de această istorie, dar și de personalitatea companiei, așa cum fondatorii au imaginat-o încă de la început.

BUCUROȘI DE CUNOȘTINȚĂ!

Echipa

Nu suntem consultanți din întâmplare, ci din vocație. Ne fac plăcere diversitatea, flexibilitatea și libertatea noastră de acțiune. “
ÎN CE VALORI CREDEM?

Consultanți
cu personalitate

Facem ce știm mai bine pentru fiecare client sau angajat. Atunci când tragem linie, vrem să fim mândri de ce am realizat împreună. Nu căutăm perfecțiunea, ci soluția optimă pentru fiecare proiect în parte.

Construim cu răbdare, cu pasiune pentru oameni și pentru resurse umane. Sarea și piperul meseriei noastre sunt empatia, etica profesională și dorința de a lucra cu și pentru oameni.

Avem personalitate, avem idei și o voce distinctă. Știm să lucrăm și cu mănuși, și cu aplomb.