Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Carieră & Outplacement

Într-o piață a muncii tot mai dinamică, consilierea de carieră și serviciul de outplacement pot amortiza impactul unei schimbări în viața profesională.

„Impactul negativ al transformărilor organizaționale poate fi atenuat de o politică de resurse umane responsabilă și cu un cost măsurat pentru angajator.”

PENTRU COMPANII

Investiție eficientă și rezultate durabile

Anticipează și pregătește tranziția de carieră, menține angajabilitatea fiecărui salariat.

SPRIJIN CONCRET

Anticipezi schimbări? Restructurezi? Consilierea de carieră și outplacement sunt beneficii utile pentru angajați.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Investind în oameni, compania își confirmă brandul de angajator și își asumă impactul social al deciziilor dificile.

VIZIUNE PE TERMEN LUNG

Un salariat bine pregătit profesional și mulțumit de cariera lui este loial și reprezintă o resursă importantă pentru proiecte viitoare.

ATU ÎN NEGOCIERE

Integrează sprijinul pentru reangajare în pachetul compensatoriu. Acompaniem anual sute de angajați, de la muncitori la top manageri, la nivel național.

PARCURSUL TRANZIȚIEI ÎN CARIERĂ

Cum procedăm?

Patru pași către o nouă oportunitate profesională

01

Să ne cunoaștem! Care sunt atuurile tale? Care este următorul pas?

Detaliem și analizăm profilul tău de candidat, cu puncte tari și îmbunătățiri posibile. Comparăm și calibrăm opțiunile tale de viitor cu nevoile identificate în piața muncii. Împreună, stabilim planul de acțiune, găsim cea mai scurtă cale pentru identificarea unui nou job potrivit.

Construim împreună

Pregătim împreună cele mai potrivite instrumente de marketing personal. CV-ul, profilul profesional de LinkedIn sunt cartea ta de vizită. Experiența noastră de consiliere în carieră îți va fi de folos, astfel încât aceste instrumente să aibă impactul dorit și să te aducă mai aproape de obiectivul tău.

02

03

Înțelegem și exersăm

Interviurile de angajare pot fi o provocare, dar, dacă înțelegi nevoia recrutorului, vei oferi informațiile cele mai relevante. Prin exerciții practice, simulări, joc de rol și exemple concrete vei învăța să-ți structurezi discursul și să-ți adaptezi prezentarea la interviu. Antrenamentul este individual sau în grup, personalizat pentru fiecare proiect în parte.

Mediem relația cu angajatorii

Faci echipă cu un consilier de carieră. Acesta îți facilitează accesul pe piața muncii, îți promovează profilul profesional și mediază legătura dintre tine și angajatori. Am construit cu grijă relația cu profesioniști din HR care au încredere în recomandările noastre. Nu este o garanție, ci un factor cheie pentru succes, alături de perseverența ta.

04

''Consilierea de carieră te ajută să-ți clarifici opțiunile profesionale în funcție de abilități și de cererea din piața muncii. Descoperim împreună nevoi suplimentare de formare ori un job potrivit pentru tine.''
PENTRU CANDIDAȚI

Căutarea unui job este un job în sine

Metode validate pentru creșterea predictibilității în carieră. Alături de noi îți vei (re)descoperi potențialul și vei putea lua decizii în cunoștință de cauză pentru viitorul tău profesional.

Investiția în cariera ta este soluția potrivită pentru a depăși un moment dificil. Folosim tehnici inovative și te ghidăm către o nouă soluție profesională.

Consilierea de carieră și serviciul de outplacement sunt beneficii inovatoare și aduc plusvaloare pe termen lung. Vei deprinde instrumente utile în viața ta profesională.

0 +

Candidați în fiecare an

0 % +

Soluții profesionale

0

Joburi identificate în ultimii trei ani

TESTIMONIAL

Candidații noștri

Am simțit că îmi ești alături și sfaturile tale îmi vor prinde foarte bine în interviurile viitoare.

I.V. Manager Producție

Îți mulțumesc mult pentru cum arată profilul meu de LinkedIn, am făcut impresie bună și am fost felicitat pentru felul în care este structurat.

A.P. Reprezentant Medical

Am ales pentru proiectul de restructurare pe care l-am desfășurat un partener de încredere, probabil cel mai bun din România.

M.S. HR Manager
Îți dorești mai multe detalii despre carieră și outplacement?

Găsești sfaturi, informații și noutăți chiar aici