Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Proiecte europene

De peste 25 de ani, partener de încredere pentru comunități și persoane vulnerabile

FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

Grupuri și comunități vulnerabile

Intrarea pe piața muncii reprezintă principala șansă de ieșire din cercul vicios al sărăciei și al excluziunii sociale.

Orientare profesională și ocupare

Un venit în plus în familie reprezintă o șansă mai mare de incluziune socială. Facilităm (re)integrarea în piața muncii, prin orientare profesională și refacerea legăturii cu angajatorii locali.

Stimularea antreprenoriatului

Afacerea familială aduce o creștere a calității vieții. Accesul la antreprenoriat ține de idee, de mentalitate, de proiect. Contribuim la înființarea micilor afaceri care dezvoltă economia locală.

Concepție și design

Un proiect câștigat înseamnă o cerere de finanțare completă și precisă.

Management de proiect și implementare

Gestiunea timpului, bugetului și a dificultăților administrative necesită o expertiză consolidată în management de proiect.

Informare, campanii de conștientizare

Apropierea de comunități înseamnă o comunicare concretă, directă a evenimentelor și a bunelor practici.

Mândri de rezultate

Peste 10 ani de prezență continuă în comunități

IMPACT ÎN TEREN

Cifrele vorbesc

0 +

Persoane consiliate profesional

0

Noi angajări

0 +

Afaceri înființate

0 mil. RON

Buget gestionat direct

Te interesează proiectele noastre europene?

Noutăți

Antreprenori de Viitor este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în cadrul programului Innotech Student.

Proiectul își propune să încurajeze studenții să-și dezvolte spiritul antreprenorial, prin activități de formare profesională, stagii de practică și mentorat. 350 de studenți vor urma cursuri certificate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și putea participa la un concurs de afaceri, cu jurizare independentă. Dintre aceștia, 20 de studenți vor primi finanțări de până la 100.000 Euro pentru a-și înființa afacerea și pentru a-i permite să crească. Vor fi create 65 de noi locuri de muncă. Afacerile nou înființate se vor dezvolta exclusiv în regiunile Nord-Vest si Centru.

Vizitează site-ul proiectului pentru informații și înscriere.

Stiri

Pepiniera de Antreprenoriat este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în cadrul programului Innotech Student.

Proiectul își propune să încurajeze studenții să-și dezvolte spiritul antreprenorial, prin activități de formare profesională, stagii de practică și mentorat. 350 de studenți vor urma cursuri certificate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și vor putea participa la un concurs de afaceri, cu jurizare independentă. Dintre aceștia, 20 de studenți vor primi finanțări de până la 100.000 Euro pentru a-și înființa afacerea și apoi, pentru a-i permite să crească. Vor fi create 65 de noi locuri de muncă. Afacerile nou înființate se vor dezvolta exclusiv în regiunile Nord-Vest si Centru.

Vizitează site-ul proiectului pentru informații suplimentare și înscriere.

Stiri

Indisponibil deocamdată.

Anunțuri de achiziții

Nicio achiziție în curs.

Nicio achiziție în curs.

Nicio achiziție în curs.

Angajări de experți

Niciun job disponibil.

Niciun job disponibil.

Niciun job disponibil.