Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Executive search

Identificăm candidați performanți pentru echipa ta managerială. Scopul final este fidelizarea celor mai buni dintre ei în companie.

PENTRU ANGAJATORI

Dorești să recrutezi?

PENTRU ANGAJATORI

Într-o lume incertă, cu schimbări accelerate, ne adaptăm rapid la nevoile și așteptările companiei pentru care lucrăm. Folosim expertiza pentru succesul misiunii pe care ne-ai încredințat-o. Ai nevoie de noi dacă nu găsești candidați, nu ai timp ori resurse să cauți prin forțe proprii oamenii potriviți. Ai nevoie de noi și când ritmul de creștere al companiei tale necesită sprijin extern în recrutare.

Icon_TOP SI MIDDLE
0 %+
Top și middle management
Icon_25 DE ANI
0 +
ani de experiență în domeniul resurselor umane
Înțelegerea profilului
0%
O căutare suficient de extinsă
0%
Orientare către rezultat
0%
Succes
0%
INDUSTRII

Experiență multisectorială

Relevantă, dar nu indispensabilă, experiența sectorială favorizează succesul în recrutare. Diversitatea și transversalitatea misiunilor anterioare ne sunt atuuri importante, iar succesul ține și de talentul și priceperea recrutorilor BPI Romania.

Rămâne constantă orientarea noastră către profiluri de middle și top management. Progresiv, ne-am diversificat și către recrutarea de specialiști, pe măsură ce expansiunea anumitor sectoare economice și criza talentelor au acutizat competiția dintre angajatori.

De-a lungul timpului, am abordat o multitudine de sectoare economice. Sunt experiențe valoroase și ne bazăm pe ele ca să extindem constant domeniile noastre de expertiză.
colleagues-giving-a-fist-bump-2021-09-02-22-07-15-utc
ÎN ECHIPĂ PENTRU REZULTATUL OPTIM

Creăm valoare

Țintim candidații interesanți, nu așteptăm să aplice la anunțuri de recrutare. Ne punem în mișcare rețeaua vastă de conexiuni din piața muncii.

Diferențiem candidații folosind criterii obiective, dar observăm cu atenție și motivația, atitudinea candidaților.

Progresul misiunii e trasabil și corespunde standardelor de calitate, dar și eticii profesiei și protecției datelor personale.

Nu ne mulțumim cu jumătăți de măsură și nu renunțăm. Omul potrivit pentru echipa ta există, trebuie numai să-l găsim.

Derulăm un proces de recrutare de cea mai bună calitate. Putem astfel propune o durată de garanție care să ofere confort și siguranță clientului.

Calitatea recrutării este o investiție a ambilor parteneri. Ca o recunoaștere a rezultatelor, peste 80% dintre clienții noștri continuă să lucreze cu noi și în anii următori.

PENTRU CANDIDAȚI

Îți dorești o schimbare profesională?

Candidații pe care-i intervievăm sunt unanim satisfăcuți de experiența lor în procesul de recrutare, de la primul contact până la feedback-ul de final. Ei apreciază căldura relației construite cu consultantul BPI Romania, dar și preocuparea pentru succesul lor în proiect.