Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Bucharest, hibrid, full-time

Manager Instalații Clienți

Clientul nostru este un producător internațional de gaze industriale, furnizor de tehnologii și servicii pentru clienții săi manufacturieri. Căutăm un Manager Instalații Clienți, care să coordoneze activitatea de instalare și mentenanță, multi-site din România. Persoana potrivită are o experiență solidă în ceea ce privește mentenanța industrială, dar și abilități de management de echipă și orientare către client.
5+
Gaze industriale
Bucharest / mobilitate crescută

Responsabilități :

Coordonează activitatea de instalare și mentenanță

 • Planifică și organizează întreaga activitate de instalare a echipamentelor tehnice la clienți, în parametrii și termenele limită stabilite cu clientul.
 • Asigură resursele necesare pentru instalarea echipamentelor în condiții sigure și cu respectarea strictă a proiectelor de instalare aprobate.
 • Planifică și întreprinde, alături de echipă, acțiuni de mentenanță preventivă și reparatorie. Organizează și gestionează stocul de componente necesare.
 • Este responsabil de implementarea procedurilor de lucru pentru toate procesele pe care le coordonează. Transmite echipei și subcontractorilor planul IMS și se asigură de buna implementare. Instruiește reprezentanții clientului referitor la manipularea echipamentelor.
 • Colaborează cu autoritățile și obține toate autorizațiile legale necesare dezvoltării și implementării proiectelor.

Definește strategia, noi oportunități de dezvoltare și implementează obiectivele pe activitate

 • Definește obiectivele anuale. Elaborează și urmărește atingerea indicatorilor de perfomanță (KPI).
 • Concepe bugetul pentru investiții, piese de schimb, intervenții, forța de muncă și politica de subcontractare, în conformitate cu strategia și obiectivele agreate. Urmărește, analizează și raportează executarea bugetară, precum și optimizarea costurilor de implementare. Aplică acțiuni corective la nevoie.

Realizează oferte tehnice

 • Participă la conceperea ofertelor tehnice, în concordanță cu cerințele clienților. Organizează achiziționarea echipamentelor și serviciilor necesare. Selectează furnizori și subcontractori, cu respectarea politicilor și procedurilor Grupului. Colaborează îndeaproape cu subcontractorii și cu echipele de proiectare pentru proiectele non-standard.

Stabilește forța de muncă necesară

 • Definește prioritățile echipei de instalații. Asigură sprijin tehnic și managerial, identifică nevoi de formare profesională și dezvoltare a personalului din subordine.
 • Asigură echilibrul dintre angajații interni și subcontractori. Se asigură că subcontractorii respectă procedurile operaționale și regulile IMS, codul de lucru, precum și politica HSE a Grupului.

Experiență și competențe necesare:

 • Experienta de lucru confirmata (peste 5 ani) în mediu industrial, instalare și întreținere instalații industriale, cu precădere instalații de gaze; cunoștințe aprofundate despre metodele de prevenire, corectare și întreținere, dar și despre procesul de fabricație.
 • Experiență de management de echipă ; studii superioare tehnice, mecanica avantaj
 • Organizat, structurat, cu preocupare pentru îmbunătățire continuă ; cultura HSE si respect pentru procedurile de lucru
 • Abilitati interpersonale, comunicare cu clientul, echipa si subcontractorii.
 • Disponibil pentru travel intens (peste 70%) ; permis de conducere, cat B
 • Limba engleza, nivel mediu.

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău pe adresa raluca.parvu@bpi-romania.com. Vom contacta doar candidații eligibili. Toate aplicațiile vor fi tratate în deplină confidențialitate.

Jobul ți se potrivește?

Trimite-ne CV-ul tău

Vom contacta doar candidații eligibili. Toate aplicațiile vor fi tratate în deplină confidențialitate.

Ne angajăm să respectăm dreptul dumneavoastră la protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile, inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 (denumit și GDPR). Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate înainte de a aplica la această oportunitate de angajare.

"*" indicates required fields

*