Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

București, full-time

Inginer Instalații Client

Clientul nostru este un producător internațional de gaze industriale, furnizor de tehnologii și servicii pentru clienții săi manufacturieri. Căutăm un Customer Installations Engineer, care să se ocupe de instalarea, întreținerea și repararea echipamentelor, conform procedurilor și standardelor grupului. Asigură clienților din zona alocată mentenanța echipamentelor necesare proceselor de producție.
3+
Gaze industriale
Bucharest, hibrid

Responsabilități :

 • Realizează intervenții de mentenanță (schimbare garnituri, etanșare supape, flanșe, elemente de cuplare, filtre aer, ulei, cablu, contactori, siguranțe electrice, etc);
 • Realizează oferte tehnice, în concordanță cu cerințele clienților ;
 • Se asigură că procedurile de calitate și securitate sunt respectate ;
 • Menține relațiile cu contractorii de servicii de instalare, metrologizare, mentenanță ;
 • Supervizează derularea proiectelor pe teren.

Experiență și competențe necesare:

 • Experiență de lucru confirmată (minim 3 ani) în mediu industrial, instalare și întreținere instalații industriale, cu precădere instalații de gaze; cunoștințe aprofundate despre metodele de prevenire, corectare și întreținere, dar și despre procesul de fabricație.
 • Studii superioare tehnice, domeniul mecanică reprezintă un avantaj;
 • Organizat, structurat, cu preocupare pentru îmbunătățire continuă ; cultura HSE și respect pentru procedurile de lucru;
 • Abilități interpersonale, comunicare cu clientul, echipa și subcontractorii.
 • Disponibil pentru un ritm intens de deplasări; permis de conducere cat. B
 • Limba engleză, nivel mediu.

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău pe adresa lacramioara.radulescu@bpi-romania.com. Vom contacta doar candidații eligibili. Toate aplicațiile vor fi tratate în deplină confidențialitate.

Jobul ți se potrivește?

Trimite-ne CV-ul tău

Vom contacta doar candidații eligibili. Toate aplicațiile vor fi tratate în deplină confidențialitate.

Ne angajăm să respectăm dreptul dumneavoastră la protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile, inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 (denumit și GDPR). Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate înainte de a aplica la această oportunitate de angajare.

"*" indicates required fields

*