Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

Cuvintele anului: inflație, retenția angajaților și restructurări

„Schimbarea e cuvântul de ordine în 2023 și procesele de transformare vor continua. Unele schimbări sunt dorite (vreau să-mi schimb jobul, caut o companie care răspunde așteptărilor mele), dar altele vor fi impuse (jobul meu dispare, compania se reorganizează).” În mod clar, urmează încă un an tensionat pentru piața muncii, la care se adaugă și un plus de volatilitate… Angajații își doresc salarii mai mari, ca să acopere costul crescut al vieții generat de inflație, angajatorii din unele industrii se vor strădui să răspundă acestor așteptări, însă alții nu vor avea încotro și vor face noi restructurări/ disponibilizări. Până și domeniul IT-ului, atât de privilegiat până de curând, a început să aibă probleme, care tocmai ce au ajuns și pe meleagurile noastre

Despre toate acestea discută colega noastră Raluca Parvu, Business Manager al BPI Romania, împreună cu alți experți în piața muncii, într-un amplu articol din publicația Panorama, scris de Claudia Spridon.

Articolul integral, AICI.

Photo by Towfiqu barbhuiya on Unsplash

Dacă abordarea noastră ți-a stârnit curiozitatea, urmărește-ne în social media.

Vrei să ne cunoaștem? Ia legătura cu noi AICI