Edit Content
Carieră, schimbare, tranziție. Punct și de la capăt. The smart restart.

Outplacement.ro este o platformă dedicată carierei. Este vocea noastră către comunitate și către cei care-și doresc o schimbare profesională. Serviciul de outplacement este potrivit pentru un salariat – specialist, middle sau top manager – sau pentru o echipă întreagă, dacă pregătești un program de restructurare.

BPI Romania a devenit reprezentantul exclusiv al LHH pentru România

BPI Romania a devenit reprezentantul exclusiv al grupului global LHH pentru furnizarea de servicii de tranziție în carieră și mobilitate (CT&M) și de servicii de învățare și dezvoltare (L&D) pe piața din România.

Prin colaborarea cu LHH, BPI Romania își va consolida intervențiile în domeniul tranziției în carieră și, în același timp, își va extinde și îmbogăți semnificativ oferta în zona învățării și dezvoltării, prin accesul la cele mai bune programe și soluții digitale la nivel global, în beneficiul clienților din țară. Celelalte servicii furnizate de BPI Romania sub marcă proprie rămân neschimbate.

LHH este un business global de soluții complete în domeniul talentelor, cu peste 8.000 de angajați în 66 de țări, care lucrează cu peste 15.000 de organizații, cu majoritatea companiilor din topul Fortune Global 500 și cu aproape 500.000 de candidați în fiecare an. Grupul e recunoscut unanim drept unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de tranziție în carieră la nivel mondial și deține resurse de învățare adaptate oricărei situații de schimbare, la nivel individual sau organizațional.

BPI Romania este o companie românească de consultanţă în management şi resurse umane înființată în urmă cu 26 de ani, care s-a dezvoltat în jurul a patru arii de expertiză: schimbare organizațională, evaluare și performanță, executive search și carieră și outplacement. BPI Romania a contribuit la succesul unor importante privatizări şi fuziuni sau achiziţii realizate în ultimele decenii și a derulat proiecte de outplacement care au implicat peste 35.000 de salariaţi. Prin crearea platformei outplacement.ro, a jucat un rol decisiv în popularizarea și mai buna înțelegere a serviciilor de tranziție în carieră în România.

La lansarea colaborării lor, reprezentanții celor doi parteneri au declarat:

„Suntem mândri să ne întărim echipa și bazinul de talente din România prin această colaborare, care ne extinde prezența în diferite colțuri ale lumii, astfel încât să ajutăm oamenii, echipele și organizațiile să descopere și să se pregătească pentru ce urmează.” – Nekane Rodríguez de Galarza, Managing Director Global Affiliates & International Sales, LHH

Noi suntem onorați să devenim reprezentantul exclusiv al LHH în România, cunoscut fiind prestigiul de care se bucură brandul la nivel mondial. Colaborarea cu LHH reprezintă o recunoaștere a calității serviciilor oferite până în prezent, dar și o excelentă ocazie de dezvoltare pentru echipa noastră, care ne va ajuta să rămânem și  de acum încolo o voce avizată în consultanța de HR din România.” – Viorel Ghețe, Managing Partner BPI Romania

LinkedIn: LHH și BPI Romania

Dacă abordarea noastră ți-a stârnit curiozitatea, urmărește-ne în social media.

Vrei să ne cunoaștem? Ia legătura cu noi AICI